Tips om Stripping Audio Wire

March 28

Tips om Stripping Audio Wire


Stripping lyd ledningen er en nyttig ferdighet for alle som ønsker å lage sine egne lydkabler. Dette trinnet er viktig i enhver aktivitet som involverer kjører høyttalerledningen eller opprette RCA forbindelser. Kritisk i prosessen er å velge de riktige verktøyene for jobben, i tillegg til å bruke faste rutiner før lyd ledningstilkoblinger. De beste tipsene du kan få når stripping audio ledninger dreie seg om de beste verktøy å bruke og deres korrekt anvendelse.

Speaker og RCA Ledninger

Bruk av riktig verktøy gjør stripping prosjekt som mye mer nøyaktig og enklere. Automatiske sideavbitere ta tak i ledningen med en liten par interne skrustikker, mens stripping bladene fjerne materialet. Disse verktøyene er den beste måten å fjerne en nøyaktig riktig mengde isolasjon, uten å trekke bort noen av de interne ledningstråder.

Koaksial Audio Ledninger

Koaksialkabler brukes for digital audio og subwoofer forbindelser. Favoritter av profesjonelle installatører, disse kablene er holdbare og billig å avslutte i feltet. Men koaksialkabler er spesielt følsomme for riktig stripping, gitt flere lag med intern skjerming som ikke bør forstyrres. Sørg for å sette koaksial stripper verktøyet måler for å gjenspeile den type coax brukes. Denne informasjonen finnes på jakken av kabelen. RG-59 og RG-6, for eksempel, er forskjellige tykkelser. Unnlatelse av å angi dybde eller plassere kabelen inn i feil innsatsen vil resultere i ytre flettet skjold blir scoret, slik at elektromagnetisk og radiofrekvensforstyrrelser for å gå inn i kabelen.

Hvor mye du skal Strip?

Uansett prosjektet, er det alltid en ideell mengde av isolasjonen som skal fjernes. For mye og de interne ledningene kan utsettes, utsette tilkoblet utstyr til en kortslutning. Omvendt, fjerne altfor lite, og kontakten er festet til ledningen kanskje ikke har nok metall til å lage en pålitelig kontakt. Vanligvis speaker wire og RCA-kabler krever 1/2 tomme av eksponert ledningen til finne balansen mellom eksponert wire og riktig isolasjon. Koaksialkabler fungerer best når 3/4 tomme av den ytre isolasjonen er fjernet.

Hva du ikke å gjøre

Bruk av et barberblad eller kniv til å strippe isolasjonen er aldri anbefalt. Avklipte fingre og utilsiktet fjerning av interne ledninger tråder er langt mer sannsynlig. Husk at hver kabel har flere interne elementer, slik som de enkelte ledere, skjold, og lederne, som alle må forbli intakt for riktig kabel drift. Bruk av et enkelt blad gir ingen presisjon, nesten garantere at du må gjøre prosjektet.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com