Hvordan kan jeg laste ned på nytt Må Stuff jeg kjøpt på iTunes?

October 2

Hvordan kan jeg laste ned på nytt Må Stuff jeg kjøpt på iTunes?


Apples iTunes-tjenesten gjør det mulig for brukerne å kjøpe og laste ned musikk, videoer og annet digitalt innhold for bruk på sine datamaskiner eller bærbare mediespillere. Før utgivelsen av iCloud-tjenesten var det ingen måte å laste ned på nytt tidligere kjøp uten å kontakte iTunes kundeservice og motta en manuell unntak. Siden iCloud ble integrert i iTunes, men kan brukerne laste ned på nytt musikk eller annet innhold som de har kjøpt når som helst uten å måtte kontakte kundeservice.

Bruksanvisning

1 Start iTunes på datamaskinen eller åpne iTunes Store på din mobile enhet. Logg deg på iTunes-konto brukes til å kjøpe de elementene du ønsker å laste ned på nytt ved hjelp av din Apple-ID og passord.

2 Naviger til "Kjøpt" side ved å klikke på "Kjøpt" linken på høyre side av skjermen på datamaskinen eller trykke på ikonet "Kjøpt" på navigasjonslinjen på den mobile enheten.

3 Velg medietypen du vil vise ved å klikke den aktuelle kategorien eller velge det alternativet du ønsker fra "Type" drop-down menyen.

4 Bla gjennom listen over kjøpte varer og finne sang, video eller annet innhold som du ønsker å laste ned på nytt.

5 Klikk eller trykk på "Last ned" -knappen for å begynne å laste ned elementet. Når nedlastingen starter, vil iTunes automatisk tar deg tilbake til hovedsiden for iTunes eller iTunes Store siden.

Hint

  • Hvis du ser på "Kjøpt" skjermen på datamaskinen, kan du velge å vise alle kjøpte elementer eller bare de som ikke finnes i iTunes-biblioteket.

© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com