Slik installerer en Ford Probe Short Shifter

February 25

Ford Probe ble introdusert på slutten av 1980-tallet som en eventuell utskifting av Ford Mustang. Sonden har en tverrstilt front-motor, front-stasjonen layout, mens Mustang har en frontmontert langs plassert motor som driver bakhjulene. Sonden ble avviklet på slutten av 1990-tallet da salget sank mens Mustang salg økte. Flere entusiaster holde prober kjørbar stand som i 2011, og en av de forbedringene som noen gjør i sine biler er installasjon av en kort shifter å forkorte kast med manuell girkasse.

Bruksanvisning

1 Kjør bilen på et sett av automotive ramper og sette i nødbremsen. Plasser bremseklosser under bakhjulene.

2 Fjern skifteren knott inne i bilen ved å skru den i en retning mot urviseren. Sett knotten til side. Løft midtkonsollen rett opp for å løsne den fra sine festeklemmene. Arbeid konsollen opp og rundt girspaken og sett den til side. Løft gummistøvel i bunnen av girspaken opp og over i spaken og legg den til side.

3 Finn låseringen på shifter mekanisme avslørte etter fjerning av gummistøvel. Fjern låseringen med et par snap ring nebbtang.

4 Skyve under bilen og finn undersiden av girspaken. Fjern bolten som fester spaken til skift stang med en socket, forlengelse og skralle.

5 Senk shifter enheten fra bunnen av bilen, være forsiktig for ikke å skade gummipakningen som tetter forsamlingen til undersiden av bilen.

6 Løft og ta ut aksje shifter pivot ball fra shifter. Smør den nye pivot ball som fulgte med kort shifter kit liberalt og sett den inn i samme posisjon inn i shifter forsamlingen. Skift ut låseringen fjernet tidligere med snap ring tang.

7 Hev shifter forsamlingen på plass på undersiden av bilen. Sikre gummitetningen gjør en god tetning mellom de sammenpassende overflate på skifteren og undersiden av vogndelen. Plasser en nylonskive - som følger med den korte shifter kit - på hver side av girspaken braketten hvor shifter stangen festes til det. Bytt ut den originale bolten og stram den med en socket, forlengelse og skralle. Ikke stram bolten.

8 Test driften av shifter. Løsne girspaken for å skifte stang bolt litt hvis shifter virker stiv. Legg merke til at det bør være liten side-til-side-trekk i skifteren. Plasser midtkonsollen og trykk ned på det litt til å engasjere seg klemmene. Skru shifter knotten tilbake på girspaken.

9 Fjern bremseklosser og tilbake forsiktig av ramper.

Hint

  • Sett giret i fjerde gir for å hjelpe til med fjerning av skift stang. Hold nylonskivene på plass under montering med dobbeltsidig tape.
  • Hvis shifter-til-kropp segl ble revet da shifter ble fjernet, få en erstatning fra en forhandler. En revet forsegling kan tillate avgasser å gå inn i kupeen.

© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com