Hvordan til å lade en mobiltelefon batteri

August 28

Hvordan til å lade en mobiltelefon batteri


Lade-batterier er en enkel oppgave som lar deg gjenvinne bruken av telefonen, enten det er en mobil eller en trådløs hjemmetelefon. Selv om det er mange forskjellige måter å lade batteriene for telefonen din, kan du forvente dem alle til å være enkel og grei, tar litt tid, men gir de resultatene du forventer. Noen metoder kan kreve en liten investering av ekstra elektronisk utstyr.

Bruksanvisning

Trådløs telefon Battery Charging

1 Plugg den trådløse telefonen dock til et strømuttak. Finn en stikkontakt som er praktisk for bruk av telefonen, og det er ikke i nærheten av vann eller andre væsker, da disse kan forårsake farlige elektriske utladninger.

2 Lad den trådløse telefonen ved hjelp av vegglader ofte. Ikke vent til du går tom for strøm på telefonen for å lade, da dette kan skade batteriet.

3 Oppbevare telefonen i så kul og tørk et sted som mulig for å opprettholde batterilevetid. Du kan holde den i nærheten av telefonen lader, men unngå å plassere den på laderen, da dette bruker opp mer batteristrøm.

Lading en mobiltelefon batteri

4 Plugg din standard vegglader til en stikkontakt, og koble den andre enden av veggen laderen til telefonen. Det bør være en perfekt passform hvis du bruker adapteren som fulgte med telefonen. Vent til batteriet å lade. I motsetning til trådløse telefoner, kan du vente til batteriet er nesten borte å lade den, slik at du kan oppnå maksimal kjøretid. Men vær klar over at du ikke kan holde telefonen koblet til, da dette vil kjøre ned batteriet.

5 Bruk en ekstern batterilader til å lade din mobiltelefon batteri. Et alternativ til veggladeren er en ekstern batterilader, som kan bli funnet på nettet for minimale kostnader.

6 Ta ut batteriet fra din mobiltelefon og matche metallkontaktpunktene på telefonbatteriet til de ledende delene på den eksterne telefonen lader. Hvis det er mer enn to terminaler på batteriet, plasserer de ledende delene på de to ytterste terminalene.

7 Trykk på "Test" knappen for å finne ut om batteriets negative og positive terminalene er riktig justert. Den CON-knappen vil lyse opp hvis terminalene er riktig justert. Hvis de er riktig justert, hopp over neste trinn.

8 Hvis CON lyset ikke kom på, trykk på "Switch" -knappen for å bytte polaritet; på de fleste modellene, er det knappen lengst til høyre. Lyset skal slå seg på nå, men hvis ikke, fjerner utstikkerne og plassere dem på to forskjellige terminalene på mobiltelefon batteri. Gjenta dette til lyset kommer på.

9 Sett den eksterne mobiltelefon batteriladeren til en stikkontakt med batteriet fremdeles inne. Det kan være flere lys på laderen indikerer hvilket stadium av å lade batteriet det er i. Sørg for å fjerne laderen og batteriet ut av stikkontakten når den når den siste fasen av lading.

Hint

  • Ikke koble eksterne mobiltelefon batteriladeren til stikkontakten før du har testet polaritet og bestemt at det skal være riktig.

© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com