Slik fjerner rattet i en Ford Fusion

September 24

Slik fjerner rattet i en Ford Fusion


Rattet i en Ford Fusion kommer lager med en airbag, som kan være vanskelig å fjerne hvis det ikke gjøres riktig. Men når airbagen er deaktivert, fjerne rattet er en ganske enkel oppgave. Etter at hjulet er av, kan du installere en ettermarkedet adapter og hjul, eller bare et lager ratt med flere kontroller. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2007 Ford Fusion, men prosessen er lik for andre år med Fusion i tillegg.

Bruksanvisning

1 Pop panseret og koble fra minuspolen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel, og koble den positive terminalen. La bilen for å sitte i minst 10 minutter før du går videre fremover.

2 Lokalisere de små hullene på begge sider av baksiden av rattet. Sett sekskantnøkkel 3 mm inn i ett av hullene, og skyv den på plass. Dette kommer til å sprette ut airbag fra en side av rattet. Gjenta prosessen på den andre siden av rattet til airbag faller ut av rattet.

3 Finn ledningsnettet som fører inn på baksiden av rattet. Bruk flat skrutrekker til å lirke beskyttelsesdekselet på baksiden av kollisjonsputene seletøy og skyv deretter klemmen i å trekke seletøy av airbagen. Plasser airbag på en sikker plass, lagres forsiden opp.

4 Unbolt rattet fra kolonnen med 1/2-inch skralle, forlengelse og socket.

5 Tråd boltene fra rattet avtrekker inn i de gjengede hullene på rattet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Pass på midten av rattet avtrekker er på midten av rattet, akkurat der bolten var i trinn 4.

6 Stram ned midten av rattet avtrekker med 3/8-inch skralle og socket til rattet spretter ut av rattstammen. Unbolt rattet avtrekker fra rattet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com