Spesifikasjoner for S65 Mercedes

February 27

Spesifikasjoner for S65 Mercedes


Betrodd for bruk av verdens mest innflytelsesrike politiske ledere, kraftige forretningsmenn og velstående enkeltpersoner, er Mercedes-Benz S-klasse-serien et internasjonalt symbol på luksus og klasse. Mens de tradisjonelle S-klasse modeller tilbyr eksepsjonell kvalitet, Mercedes skapt en svært innstilt luksus utgave ytelse med tyske bilprodusenten AMG. Mercedes-Benz S65 AMG har det Edmunds.com kalles "eye-popping ytelse," tilbyr forbedret design, engineering og makt over de grunnleggende S-klasse modeller.

motorytelse

Langt fra kort på strøm, huser Mercedes S65 AMG en massiv 6-liters V-12 motor som produserer en forbløffende 604 hestekrefter ved 4800 rpm og 738 fot-pounds av dreiemoment ved 2000 rpm. Den S65 AMG overføringer denne kraft til bakken gjennom en bakhjulsdrift system som hjelper drive bilen fra null til seksti miles per time på bare 4,4 sekunder.

Drivstofføkonomi

Den enorme V-12 motor i S65 AMG guzzles gass til ublu priser, ofre drivstoffeffektivitet for å oppnå gjennomgående høye nivåer av ytelse. Den S65 AMG oppnår en EPA-anslagsvis 12 miles per gallon i byen, 19 mpg på motorveien og en kombinert gjennomsnitt på 15 mpg. En forholdsvis stor 23.8 gallon drivstoff kapasitet gjør det mulig for S65 AMG å oppnå en gjennomsnittlig utvalg av 357 miles per tank.

utvendig Spesifikasjoner

Med en bakkeklaring på 5,5 inches, en akselavstand på 124,6 inches og en egenvekt på 5061 pund, er S65 AMG den største sedan produsert av Mercedes-Benz. Den tysk-bygget S65 AMG måler 206,5 inches i lengde, 73,7 inches i bredden og 58 inches i høyden. Xenon-lykter, LED kjørelys og adaptive fjernlys maksimere kjøre sikt, mens 20-tommers hjul, en oppgradert body kit og en sport eksos-systemet forsterke S65 AMG estetiske appell.

interiør Spesifikasjoner

I flere tiår har Mercedes-Benz har bygget sin arv på luksus komfort og styling, og den topptrimmede S65 AMG forblir tro mot denne formen. Den 14-veis justerbare makt forsetene gir 37,8 inches av headroom, 59,1 inches av skulderbredde, 60,8 inches av hip rommet og 41,9 inches med benplass. De tre bakseter tilbyr en imponerende 38,5 inches av headroom, 58,7 inches av skulderbredde, 60,9 inches av hip rommet og 42,3 inches med benplass.

Tilleggsfunksjoner

Utover det betydelige ytelsesforbedringer, den S65 AMG tilbyr et betydelig utvidet sett med funksjoner som ikke er tilgjengelige på mindre dyre S-Klasse-modeller. Den viltvoksende interiør funksjoner Bluetooth-funksjonalitet, en iPod-grensesnitt, en premie Harman Kardon lydanlegg, panoramasoltak, makt bak persienner og et ryggekamera. Den S65 AMG har også en futuristisk infrarød night-vision assistent, en blind-spot varslingssystem, automatiske vindusviskere og makt folding oppvarmede speil.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com