Hvordan endre den varme kjernen i en 2002 Chevy S10 Pickup

April 26

Bytte varmeapparat kjerne i 2002 Chevrolet S10 Blazer er en krevende og vanskelig oppgave. Blazer varmeapparatet kjerne finnes under dashbordet, så det første trinnet er å fullstendig demontere Blazer er dashbordet. Deretter må tømmes kjølesystemet for å forhindre eventuelle overskytende kjølevæske i å lekke ut. Mekanikk jevnlig betalt godt over $ 500 for denne prosedyren og det er lett å se hvorfor. Du kan regne med å bruke over fire timer å erstatte din S10 er varmeapparat kjerne.

Bruksanvisning

Fjerne Dash

1 Snu Blazer er motoren og åpne panseret. Ved hjelp av en pipenøkkel, koble den negative batteripolen fra batteriet. Vent fem minutter for luften å gå ut av kollisjonsputer.

2 Fjern de tre skruene som fester både høyre side kick panel og venstre-side kick panel med en stjerneskrutrekker.

3 Fjern sideboltene fra dashbordet med en pipenøkkel. Sprette ut alle luftventilene. Fjern defroster vent og høyttaleren dekker på toppen av dashbordet. Fjern de to skruene på undersiden av defroster vent.

4 Bruk en flat skrutrekker til å lirke av hodelykten kontrollpanelet, dash trim panelet under rattet og dash trim panelet under hanskerommet. Juster rattet slik at det er så lavt som det kan gå.

5 Fjern de to skruene over instrumentpanelet og de fire skruene fra sentrum dash trim. Åpne hanskerommet, tømme innholdet, og ta av festebolten for å fjerne den fra dashbordet. På dette punktet, bør dashbordet være løs. Trekk den av litt og koble alle elektriske kontakter koblet til dashbordet. Når kontaktene er fjernet, trekk dashbordet ut av Blazer.

Tømming av kjølesystemet

6 Plasser et avløp pan under radiatoren og motortappepluggene.

7 Løsne tappepluggene med en pipenøkkel og la all kjølevæske å strømme inn i avløpet pannen. Dette kan ta flere minutter. Sørg for at motoren er kald før du tømmer kjølevæsken som varmt kjølevann kan brenne deg.

8 Fjern slangene fra radiatoren. Løft kjøletanken ut av motorrommet.

9 Skru tappepluggen.

Skifte Heater Core-

10 Fjern varmeapparatet blåser fra bilen ved å fjerne de tre skruene for å få tilgang til varmeapparat kjerne.

11 Fjern den varme kjernen tilgang skruene med en stjerneskrutrekker og trekk av dekselet.

12 Trekk varmeren kjernen ut av Blazer. Installer en ny varmeapparat kjerne og installere varmeapparat kjerne dekselet og dens skruer.

1. 3 Monter varmeren blåser tilbake i Blazer og sikre sine tre skruer.

Montering

14 Åpne radiatorlokket og hell kjølemiddel tilbake til radiatoren.

15 Sett på kjølevæske tanken og koble til radiator slanger.

16 Monter dashbordet i motsatt rekkefølge av fjerning sin.

17 Koble til batteriet og lukk panseret.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com