Min T-Mobile Samsung Se Digitaliserer Touch Screen ikke virker

April 2

Samsung Se s digitaliserer, som også kalles en berøringsskjerm, sitter på toppen av enhetens LCD og gir en måte for deg å kommunisere med smarttelefonen. Hvis digitaliserer slutter å fungere, vil du være i stand til å gjøre selv de enkleste oppgaver på enheten. Fikse berøringsskjermen krever vanligvis demontering av enheten og utføre en rask reparasjon, selv om det er noen andre veier du kan ta.

Berøringsskjerm Issues

Det er ingen grunn til å peke på for hver berøringsskjerm svikt på Samsung Se. Oftere enn ikke digitaliserer enkelt ikke lenger fungerer, og du må erstatte det. Imidlertid kan problemet også være med kabelen som går mellom digitaliserer og resten av telefonen. Hvis denne kabelkontakten er løs, kan det føre til at digitaliserings slutter å virke. Slik bytter du berøringsskjermen eller kontrollere kabelen, må du ta den Samsung Se hverandre, men hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre det, det er en mer fix for å prøve. Ta et stykke klar tape og hold deg halvparten av det til toppen av Se berøringsskjerm, så grip den andre halvparten av båndet og trekke bort fra toppen av enheten. Gjenta denne fremgangsmåten på undersiden av telefonen. Dette vil noen ganger få berøringsskjermen fungerer igjen, men er bare en midlertidig løsning som problemet vil etter hvert komme tilbake.

Samsung Se Demontering

Tar Samsung Se hverandre krever # 00 stjerneskrutrekker og en lirke verktøy. Vær oppmerksom på at du utfører denne oppgaven vil annullere garantien på enheten, og alltid har potensial til å skade enheten. Fjern batteridekselet og batteriet før du begynner. For å få enheten fra hverandre, fjern de to synlige skruer på baksiden av Se, deretter presse ned på bunnen av bakdekselet og fjern de to ekstra skruer gjemt der. Lirk av bakdekselet på enheten, og deretter lirke opp kontrollkortet for å avsløre baksiden av LCD-skjermen.

Touch skjerm Reparasjon og erstatning

ZIF-kontakten som holder kabelen som går fra digitaliserer til resten av enheten sitter på baksiden av LCD-skjermen. Løft opp klaffen på toppen av kontakten, skyver deretter kabelen ut. Hvis kabelen ikke var sikker i kontakten, kan det beste alternativet være å bare skyve det tilbake på plass og montere enheten, som kabelen var mest sannsynlig problemet. Hvis kabelen så sikker, så når kabelen er løs lirke LCD ut, slik at du med bare digitaliserings. Bytt ut digitaliserer med en ny en, deretter montere enheten.

Rengjøring Water Damage

Hvis du tror at Samsung Se kan ha kommet i kontakt med vann, bør du sjekke kontrollkortet og digitaliserer kabelen mens du har Se åpen. Vannskader vises som grønn eller brun korrosjon på noen av komponentene enhetens, og kan føre til alle slags problemer med telefonen. For å vaske av korrosjon, noe som gir deg en liten sjanse til å rette opp problemet, bare skrubbe de berørte områdene med en stiv børste og litt isopropyl alkohol.

Garanti og forsikring

Hvis din Samsung Se er fortsatt under garanti, og du er ganske sikker på at berøringsskjermen problemet ikke ble forårsaket av vann eller fysisk skade, kan det beste alternativet være å ringe din mobiloperatør og be om en ny enhet. Når du mottar den nye teksten, må du sende den defekte Se tilbake og selskapet vil da inspisere den for skader. Hvis de finner noen skade, eller noe bevis for at du åpnet enheten, vil de belaste deg for erstatningen. Alternativt, hvis du har forsikring kan du alltid kontakte forsikringsselskapet, betale en liten egenandel, og får en ny telefon, uavhengig av tilstanden til den defekte Se.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com