Hvordan gjøre et oljeskift på en Harley Davidson Road konge

April 21

En motorsykkel er en ganske praktisk idé i løpet av denne tiden av høye gasspriser. Harley Davidson motorsykler vanligvis får 50 miles til gallon. Hvis du ønsker å kombinere det praktiske med hestekrefter, er Harley Davidson Road konge motorsykkelen for deg. Selvfølgelig, sparer penger på gass hjelper ikke mye hvis du bruke alt på vedlikehold, så gjør noen ting på egen hånd er en god idé. En enkel oppgave å begynne med er å endre olje.

Bruksanvisning

Hvordan gjøre et oljeskift på en Harley Davidson Road konge

1 Finn oljepluggen. Den skal være på undersiden av bunnpannen. Plasser bøtte eller panorere under den.

2 Fjern oljepluggen. Vær forsiktig når du gjør dette, da oljen kan være varm. La oljen renne ned i pannen.

3 Fjern brukte knuse vaskemaskin, som er på pluggen, og erstatte den med ny vaskemaskin. Knuse vaskemaskin må skiftes ut i løpet av hvert oljeskift.

4 Tørk av enden av oljepluggen. Hvis dette ikke er en helt ny motor, være litt skeptisk til store lunter av metall.

5 Mens oljen er drenering, fjerne oljefilteret. Gjør dette med en oljefiltertang. Det bør skru. Når du får oljefilteret ved å sørge for at o-ringen (en gummi ring rundt oljefilter som sikrer en forsvarlig tetning) kom med oljefilteret. Hvis det ikke kom ut, sørg for å fjerne det.

6 Ta ut og tørk av plast maskefilteret på siden av motoren saken. Sett dette tilbake i når den er ren. Tørk slam av tappepluggen i tillegg.

7 Ta en bit av ny motorolje og gni det på o-ringen av det nye oljefilteret, for å sikre en tettsittende pakning. Deretter bruker hånden i stedet for et verktøy, skru det nye oljefilteret på plass. Ved hjelp av et verktøy for dette kan stramme oljefilter og skade o-ring.

8 Ta en trakt og holde den i en oppreist vinkel, hell to liter fersk olje i. Deretter la det virke gjennom motoren litt. Skru proppen igjen, slår motoren og la den gå på tomgang i et par minutter. Til slutt, slå av motoren og skru ut pluggen igjen, og ved hjelp av trakten, hell resten av oljen i, men ikke overfylle bunnpannen.

9 Skru proppen tilbake og rydde opp i eventuelle overløp.

Hint

  • Sjekk din manuell eller motor å være sikker på oljekapasitet, og ikke gå over sugeevne.

© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com