Slik fjerner en GM 5.7L Oil Pan

September 23

Chevrolet produserte 5.7L motor i mange år, og brukt det som grunnlag for mange andre V-8 motorer. Denne motoren finnes i lastebiler, biler og SUVer. På grunn av sin utforming, henger bunnpannen lav i de fleste chassis, noe som gjør det enkelt å treffe eller utilsiktet skade. Hvis dette skjer, så vil du ha problemer med mindre kapasitet eller potensielt en lekkasje. For å løse problemet, må du ta kjelen for å fikse den eller erstatte den.

Bruksanvisning

1 Plasser jekken under fremre tverr medlem av bilen og løfte den opp i luften. Sett den ned på jack stands.

2 Plasser renne pannen under bunnpannen. Åpne tappepluggen på dreneringspanne med 3/8-inch skralle og socket, så la oljen renne ned i pannen. Når all oljen er borte, installere dreneringspluggen med skralle.

3 Unbolt eksosrøret hvis det er i veien, ved hjelp av 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter, og deretter sette den til side. Hvis du har en automatisk girkasse, unbolt dekselet på bunnen av sendingen med skralle og sette den ut av veien.

4 Unbolt bunnpannen fra motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter. Trekk kjelen av motoren, være forsiktig med å treffe olje pickup tube med pannen. Ta kjelen fra undersiden av bilen.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com