Slik fjerner hodestøtter på en Silverado

November 30

Slik fjerner hodestøtter på en Silverado


Fra midten av 2000-tallet fram til 2013-modellen, kan du trekke nakkestøtten på Chevrolet Silverado 1500 opp til full stilling ved å trykke på knappen på bunnen av innenbords etappe av nakkestøtten. Du kan deretter stikke en liten diameter verktøy - beinet av en tung binders eller en liten dor - inn i hullet på undersiden av innenbords siden av påhengs nakkestøtte beinet. Trekk opp med innsatt pin og nakkestøtten kommer av. På 2014 Silverado 1500, trykker på den store og de små knappene på basen til å trekke av nakkestøtten i stedet for å bruke en dor.

Sikkerhet først

General Motors siterer sikkerhetsproblemer når de anbefaler at du ikke endre eller fjerne hodestøtten. Hodestøtten er vinklet for maksimal støtte i en kollisjon. Hvis mangelen på komfort er en bekymring, foreslår GM at du justerer hodestøtten høyde slik at toppen av hodestøtten er på nivå med toppen av hodet ditt. Hvis du fremdeles føler deg ukomfortabel, vippe setet litt bakover og skyv den litt fremover slik nakkestøtten vinkel er ikke fullt så alvorlig.

Minnes

The National Highway Traffic Safety Administration har tilbakekalling No. 13V488000 på noen 2014 Silverado lastebiler. Tilbakekallingen krever en reparasjon til seteryggen recliner mekanisme som påvirker effektiviteten av nakkestøttene. Sjekk med din forhandler hvis du har en 2014 Silverado for å se om din lastebil faller under tilbakekalling.


© 2019 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com