Hvordan får jeg bilder på DVD-spiller?

August 24

Hvordan får jeg bilder på DVD-spiller?


Vise dine favoritt bilder på en DVD-spiller kan bli mye moro fordi du kommer til å dele dem med venner eller familie. Kopiere bilder til en DVD og spille dem på en DVD-spiller er en enkel oppgave som ikke bør ta mer enn en halv time.

Bruksanvisning

1 Bestem bildefil format som kan leses av DVD-spilleren. Du kan se etter denne informasjonen i DVD-spilleren manuell eller på Internett. De fleste DVD-spillere lese bare JPG og JPEG bildefiler.

2 Om nødvendig, bruk et bilde-fil konverter å kopiere bildefiler til et format som kan leses av DVD-spilleren. For eksempel er Irfanview freeware stand til å konvertere bildefiler i en batch. En batch konvertering sparer deg fra å måtte konvertere bildene ett om gangen. Se Ressurser for mer informasjon.

3 Sett inn en tom overskrivbar DVD i datamaskinen og brenne de konverterte bildefiler ved hjelp av Windows Media Player. Klikk "Burn" på menylinjen øverst i Media Player, og klikk deretter på "Data-CD eller DVD." Dra bildene fra Windows Media Player-biblioteket til listeruten til venstre. Endre rekkefølgen på bilder ved å dra dem opp eller ned i listen ruten. Klikk "Start Burn" når bestilling er fullført.

4 Sett inn bilde DVD i DVD-spilleren. Fra DVD hovedmenyen, bør du være i stand til å vise bildene ett om gangen. Trykk på "Neste" knappen (merket med en pil til høyre) for å gå til neste bilde. Noen DVD-spillere også gi deg muligheten til å vise lysbildefremvisninger.

Hint

  • Bruk overskrivbare DVD-er som de tillater deg å kopiere nye bilder til din eksisterende bilde DVD.

© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com