Hva er medisinsk Betaling forsikring?

January 12

Hva er medisinsk Betaling forsikring?


Når noen blir skadet i en bilulykke eller annen uventet hendelse, er en presserende bekymring skaffe rask og hensiktsmessig medisinsk behandling. Det er der Medisinsk Betaling forsikring kommer i, selv om du har privat helseforsikring.

Hva den dekker

Medisinsk Betaling dekning, også kjent som MedPay, er inkludert i enkelte bil forsikringer. Det lønner seg for en ambulanse og andre medisinske utgifter, inkludert dental, om du var på feil for ulykken eller ikke. Den dekker også passasjerer i bilen, hvis du treffer mens du gå eller sykle, og i verste fall begravelse. Det kan også dekke lengre sykehus og rehabiliteringskostnader, private helseforsikring egenandeler og utgifter etter de vanlige helseforsikring grensene overskrides.

Hva det koster

Noen stater krever drivere for å ha MedPay. Andre stater har ikke planer tilgjengelig i det hele tatt eller bare i visse situasjoner. I stater som har nei-feil bilforsikring, drivere politikk inkluderer vanligvis personskade beskyttelse, eller PIP, dekning, som ligner på MedPay. Fordi MedPay er beregnet for umiddelbare behov etter en ulykke, dekning grenser er lave. Ifølge Bankrate, premien for MedPay som i 2014 er ofte mindre enn $ 20 årlig for opp til $ 10.000 i dekning.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com