Hvordan komme ut av problemer når Fanget i skole Med Cell Phone

November 17

I de fleste skolesystemer, er mobiltelefoner ikke tillatt. For mange studenter, men de er nødvendige. Studenter som er alene etter skolen og må kontakte en forelder trenger telefoner for nødhjelp. Andre studenter tar mobiltelefoner til skolen for sosiale grunner - tekstil og ringer venner. Uansett hvorfor eleven har en mobiltelefon på skolen, er det et sikkert kort han ønsker å unngå å komme i trøbbel over det.

Bruksanvisning

1 Snu telefonen over til rektor eller administrasjonen umiddelbart når de tar deg med telefonen. Samarbeider med dem med en gang viser at du ikke prøver å skjule mobiltelefon og ønsker ikke å komme i trøbbel. Hvis du samarbeide med dem, de er mer sannsynlig å samarbeide med deg.

2 Fortell læreren eller administrator som fanget deg at du lover å ikke ta med mobiltelefonen på skolen lenger, eller at du vil holde den ute av syne for resten av skoletiden.

3 Ring en forelder på skolens kontor telefon å la dem vite at mobiltelefonen har blitt oppdaget. Hvis mobiltelefonen var eller er for øyeblikkelig bruk, har dine foreldre forklare dette til noen i kostnad på skolen som er i posisjon til å hjelpe deg med å holde seg unna trøbbel.

4 Tilby å gjøre en skole kunngjøring eller skrive en skole artikkel om hvorfor du ikke bør ha en mobiltelefon på skolen. Dette vil hjelpe andre elevene til å forstå konsekvensene av å bryte regelen og kan også hjelpe deg med å komme seg ut av trøbbel.


© 2019 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com