Slik installerer Resultater Machine Motorsykkel bremsekalipere

March 28

Ytelse maskinens bremsekalipere kan gi den endelige touch til ethvert tilpasset motorsykkel, og tilbyr en relativt enkel bolt-on installasjon som kan utføres med en minimal mengde verktøy. Tar litt tid å dekke motorsykkelens fendere og fairings kan gå langt i å beskytte dem fra risikoen for skader under jobben. Forvent oppgave å ta minst 30 minutter for en enkelt måle installasjon mens doble bremse oppsett kan ta så lenge som en time.

Bruksanvisning

1 Trekk i bremsehendelen for å lukke hoved sylinderens stempel, hindrer bremsevæske strømmer. Pakk en strikk ledningen rundt bremsehendelen og styret å holde spaken på plass.

2 Løsne bremsekalippernes monteringsbolter på forgaffelen med en pipe eller unbrakonøkkel. Løsne bremsen linjen banjo bolt litt med en pipenøkkel.

3 Skru ut til bremseklosser helt med pipenøkkel. Trekk bremsekalippernes ut av fronten rotoren. Heng caliper fra styret med en strikk ledningen.

4 Skyv Performance Machine caliper over fronten bremse rotoren og inn på forgaffelen. Plasser en spacer mellomlegg mellom caliper og dens festepunkt på forgaffelen, etter behov, for å justere caliper med frambremsen rotoren. Fest bøylen til forgaffelen med kontakten eller unbrakonøkkelen til å stramme bøylen festeboltene.

5 Skru av bremseslange banjo bolt fra den opprinnelige caliper med pipenøkkel. Trekk bremsen linjen og banjo bolt ut av bøylen.

6 Fjern de to kobberklemskiver fra banjo bolten og erstatte dem med nye knuse skiver.

7 Plasser brems linje på Performance Machine caliper og skru banjo bolt på plass med unbrakonøkkelen.

8 Skru av lokket på brake master sylinder væskebeholderen og slipper bremsehendelen. Topp det væskebeholderen med fersk bremsevæske. Legg et stykke klar tubing over lufteventilen på slutten av resultat Machine caliper og plasser den andre enden av slangen inn i en container.

9 Åpne lufteventil med en kombinøkkel. Trekk i bremsehendelen for å tvinge en liten mengde bremsevæske og luft ut av bøylen. Slipp bremsehendelen sakte deretter lukke lufteventilen. Fortsett å blø i bremsesystemet, ved hjelp av denne metoden inntil bremsevæske fanget i slangen ikke inneholder luftbobler.

10 Toppen av master sylinder væskebeholderen med fersk bremsevæske før du setter på lokket.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com