Slik reparerer et xD-Picture Card

November 18

Slik reparerer et xD-Picture Card


Picture-kort som er tilgjengelige for mange typer digitale kameraer og mobiltelefoner kan bruke et xD-Picture-kort til å lagre bilder og video. Når xD-Picture-kort ikke fungerer som den skal, når du prøver å bruke den med en datamaskin, kan du løse problemet ved å reparere kortet. Problemer som kan oppstå med xD-Picture Card inneholde opplysninger ikke blir lest av operativsystemet og data ikke skrives til kortet.

Bruksanvisning

Kortet er ikke leses

1 Slå på datamaskinen og vent til operativsystemet Windows til å laste.

2 Sett installasjons-CDen inn i stasjonen og vent til Installshield-veiviseren vises på skjermen.

3 Klikk på "Install Driver for DPC-R1" alternativet. Vent mens driverfilene er kopiert inn i systemet.

4 Klikk på "Finish" knappen når Installshield-veiviseren fullført vises. Start datamaskinen på nytt hvis du blir bedt om.

5 Orienter xD-Picture-kort slik at metallforbindelser vender nedover eller logoen på kortet vender oppover.

6 Sett kortet inn i sporet av minnekortleseren på datamaskinen. Skyv sakte med fingeren til kortet er låst på plass.

Data ikke er skrevet til kort

7 Undersøke kortet og se om kunststoff-forseglingen fortsatt er festet til kortet. Fjerne plastforseglingen for å skrive data til kortet.

8 Klikk på "Start" -knappen og velg deretter "Computer" eller "Min datamaskin" alternativet. Høyreklikk på CD / DVD-stasjonen og velg "Egenskaper" fra rullegardinmenyen. Gå til kategorien Generelt og se på ledig plass på kortet. Hvis data ikke kan skrives, kan den xD-Picture-kort være full.

9 Slett data eller bilder fra kortet og deretter prøve å lagre dataene på nytt. Gjenta dette trinnet hvis du prøver å lagre store filer til xD-Picture-kort.

Hint

  • Hvis Windows Installer ikke vises automatisk, må du starte installasjonsprogrammet manuelt ved å få tilgang til CD / DVD-stasjon fra Min datamaskin.
  • Hvis xD-Picture-kort er satt inn feil det ikke vil bli lest av datamaskinen.

© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com