Hvordan å gjenoppbygge en Holley 650 Double Pumper

January 28

Gjenoppbygging en Holley 650 Double Pumper er en innviklet oppgave som inkluderer fullstendig demontering av carb, rengjøring alle komponentene, grundig inspeksjon visse utskiftbare komponenter som drivventilen, og sikre forgasseren er fri for rusk. Selv om denne prosessen vil ta noen timer å fullføre, vil gjenoppbygge en forgasser koste ca 60 prosent mindre enn å erstatte den med en ny enhet, og vil komme tilbake forgasseren å like nye ytelse.

Bruksanvisning

Demontering og rengjøring

1 Plasser forgasseren i en vaskebrettet. Spray utsiden og alle hull med forgasser renere spray, etterfulgt av trykkluft.

2 Fjern de fire 5/16 tommers bolter fra front (primær) og bak (videregående) drivstoff boller. Hvis boller holde seg til måleblokk, trykk dem lett med håndtaket på en skrutrekker mens du trekker utover. Kast bolle pakninger.

3 Vend forgasseren over og fjerne bunnplaten skruene med en stjerneskrutrekker. Kast bunnplaten pakning. Inspiser bunnplaten ørene for sprekker fra over-innstramming. Dersom sprekker blir funnet, må du bytte ut bunnplaten, en del som ikke kommer med en gjenoppbygge kit.

4 Returner forgasseren kroppen til en oppreist posisjon og fjern gassmunnstykket skruene med en stjerneskrutrekker. Trekk dysene ut med tang. Ikke la den lille nål under munnstykket for å falle ut av hullet.

5 Skru av drivventilen fra den primære måleblokken (det er bare en drivventilen på ikke-Dominator karbohydrater) med en en-tommers skiftenøkkel. Hvis forgasseren har en choke montering, trekker lite klipp ut choken kroppen stang med tang, og deretter fjerne skruene fra choken kroppen og trekk den av hoved carb kroppen.

6 Inspiser strømventilen, skru de viktigste jets fra måleblokker med en skrutrekker og suge dem i forgasser renere spray. Lagre de viktigste jets for gjenoppbyggingsprosessen og sammenligne størrelsen preg av den gamle kraft ventil med erstatnings å sikre at det er det samme.

7 Spray måleblokken pakning med pakningsfjerner spray. Fjern pakningen. Inspiser kantene av drivstoff boller og ansiktene til måle blokker for pakning rester. Skrubb eventuelle rester bort med en myk tannbørste og korte skudd av forgasser renere spray.

8 Spray demontert forgasseren, innvendig og utvendig, med forgasser renere spray.

montering

9 Plassere baseplaten pakning på undersiden av hovedlegemet. Monter bunnplaten og stram til skruene, bruker tråd skap.

10 Sett akselerator dyser i choken tårnet, stramme skruene med en stjerneskrutrekker.

11 Skru den inaktive skruene på måle blokker (en på hver side av hvert måleblokk) inntil de når bunnen, å telle antallet omdreininger frem til bunnen ut er nådd. Merk dette som tomgang skruen innstillingen (for eksempel to svinger fra bunnen ut). Fjern den inaktive skruene sammen med sine kork O-ring. Spray carb renere spray og trykkluft for å rengjøre hver passering.

12 Installer de viktigste jets i måleblokker med en skrutrekker. Skru drivventilen inn med 1-tommers skiftenøkkel, sikre kraft ventil O-ringen går inn først. Plasser nye kork O-ringer i hvileskruehullene. Skru den inaktive skruene i hullene og tilbake til sine opprinnelige innstillinger.

1. 3 Ta av gasspedalen pumpe ansiktet plate med en skrutrekker og trekk ut mellomgulvet, våren og sel. Erstatt med komponenter fra gjenoppbygge kit og installere ansikt plate, stramme skruene.

14 Plasser måleblokken pakning på blokken og skyv drivstoff bollen på, stramme bolle boltene med en 5/16-tommers pipenøkkel. Sett på choken kroppen forsamlingen med de originale skruene.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com