Hvordan fortelle om din A / C kompressor må skiftes

December 5

De fleste bilbransjen A / C kompressorer vil gi klare indikatorer på overhengende feil eller problemer med smøremiddel nivåer gjennom en rekke lyder og mekaniske problemer. Finne årsaken til kompressoren problemet A / C, og avgjøre om kompressoren krever erstatning, vil ta den gjennomsnittlige bakgård mekanikeren ca 30 minutter.

Bruksanvisning

1 Avgjøre spørsmålet med kompressoren ved hvordan den oppfører seg når den slås på. Start bilen og sette A / C til maksimum, lytter etter lyder fra kompressoren. En dårlig sutre eller ratcheting lyd kan tyde på lav smøremiddel. En høy, høyt hvin kan være forårsaket av en låst eller beslaglagt kompressor eller clutch, og bilen bør slås av umiddelbart for å unngå belte skade. Hvis clutchen ikke spinner, eller er beslaglagt, vil kompressoren må fjernes (minst) for å bli gjenoppbygd.

2 Lad opp systemet med boks med smøremiddel for å stille en støyende kompressor. Trykk på boks med smøremiddel ved å skru den på bunnen av freon lade ventilen. Ventilen skal ha en nål på innsiden av basen, punktering av boksen og trykksette ventilen. Sett på ventilens dyse til lavtrykkssiden av A / C-system. Dette kan variere fra produsenten, men det er vanligvis plassert på eller i nærheten av fordamperen beholderen. Start bilen og slå på A / C. Åpne ventilen og utstrømning av smøremiddel inn i systemet. Kompressoren støy bør gå unna raskt. Når boksen er tømt, vanligvis i ca fem minutter, skru boksen fra ventilen og gjenta prosedyren dersom mer smøremiddel kreves.

3 Sjekk for lekkasjer ved eller i nærheten av kompressoren og dens inventar ved å legge en boks med UV fargestoff til systemet på samme måte som smøremiddel. En boks er vanligvis nok. Når fargestoff er i, kjøre systemet for en dag og deretter sjekke hele A / C system for lekkasjer med en UV svart lys. Fargestoffet vil lyse intens grønn for å indikere en lekkasje, og dersom lekkasjen er på kompressorhuset eller fra det innvendige, må kompressoren skiftes ut.

Hint

  • Legge freon kan hjelpe erstatte tapt freon, men kjølevæsken ikke \ "gå dårlig \" - det lekker ut og problemet må løses eller det vil fortsette å lekke.
  • Vær svært forsiktig når du arbeider med freon-baserte tilsetningsstoffer, som freon kan fryse på sekunder.

© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com