Hvordan koble en JBL Docking Station til en datamaskin

July 25

Hvordan koble en JBL Docking Station til en datamaskin


JBL er et datterselskap av Harman International Industries som selger en rekke iPod-høyttaler docking-systemer. De fleste systemer kan brukes som hjelpe PC-høyttalere, og kan også kobles til en datamaskin mens fungerer som en iPod dock å tilrettelegge musikk og fil synkronisering. Koble JBL docking system krever riktig kabel.

Bruksanvisning

Bruk dokk som en ekstern høyttaler

1 Plugg den ene enden av en 1/8-tommers stereo lydkabelen inn i tilsvarende spor i baksiden av dokkingsystemet. Spalten er en liten sirkel akkurat stor nok til å passe til enden av kabelen.

2 Plugg den andre enden av lydkabelen inn den utgående audio jack på datamaskinen. Denne kontakten er ofte merket med en liten hodetelefonikonet. Se i den opprinnelige datamaskinen manualen for å finne den utgående audio jack hvis du er usikker.

3 Trykk på strømknappen på dokkstasjonen for å slå på høyttaleren. Spill musikk på datamaskinen din for å teste høyttalertilkobling. Hvis musikken ikke spiller fra dokkingsystemet, må du kanskje endre utgående lydinnstillinger under "Kontrollpanel> Lyder."

Koble For iPod File Synkronisering

4 Sett iPod i dokkingsystemet holderen.

5 Sett den ene enden av USB-kabelen til USB-kontakten på baksiden av dokkingsystemet.

6 Sett den andre enden av USB-kabelen inn i en ledig USB-spor på datamaskinen din.

7 Trykk på strømknappen på dokkstasjonen for å slå den på.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com