Slik reparerer Lykte Wiring

October 10

For de fleste biler, frontlys kretsen har fire hovedkomponenter: frontlys pære, ledningsnettet (bringer strøm til frontlys pære) og sikringen (beskytter kretsen fra overspenning skade). Hvis noen av disse komponentene er skadet, kan frontlys kretsen ikke fungerer. Du kan reparere og erstatte disse delene på en enkel diagnostisk prosedyre for å oppdage problemet med frontlys ledninger.

Bruksanvisning

Motorrom Wiring

1 Slå på frontlykter og sjekke hvilken som ikke fungerer. Slå av hovedlysene. Prop åpne panseret med hette støtte stang.

2 Løsne den negative batteripolen mutter med halvmåne skiftenøkkel. Løft den negative batterikabelen ut av terminalen.

3 Koble ledningsnettet på baksiden av frontlys forsamlingen. Kontroller at kontaktene er rene på frontlys kontakten og ledningsnettet. Se etter misfarging og etser.

4 Pensle det øverste laget av korrosjons unna med blyant viskelær. Spre en porsjon dielektrisk fett på kontaktene for ledningsnettet for å forhindre fremtidig erosjon. Koble ledningsnettet tilbake i frontlys kontakten. Koble den negative kabelen til den negative batteripolen. Slå frontlysene på igjen. Hvis de fortsatt ikke virker, går du videre til neste trinn.

5 Åpne sikringsboksen.

6 Trekk ut sikringen som opererer på frontlys kretsen med frontlys som ikke fungerer. Kontroller om sikringen er gått. Skift etter behov. Test frontlysene igjen. Hvis man fortsatt ikke fungerer, fortsetter du til neste trinn.

7 Trekk frontlys ledningsnettet fra den ikke-fungerende frontlys. Koble den negative kabelen fra voltmeter til den negative batteripolen. Koble den positive ledningen fra voltmeter til den positive ledningen på frontlys ledningsnettet. Den positive ledningen skal ha makt kommer gjennom det. Kontroller at strømmen kommer gjennom den positive ledningen. Hvis strømmen kommer gjennom ledningsnettet, må du bytte frontlys pære og slå på frontlyktene igjen. Hvis ingen makt kommer gjennom ledningsnettet, fortsetter du til neste trinn.

8 Følg frontlys ledninger kabelen tilbake til sikringsboksen. Se etter noen tårer i kabelisolasjonen. Hvis du finner noen tårer, koble den negative batterikabelen igjen. Kutt kabelen på to punkter, før rive og etter tåre med avbitertang. Koble hver tråd i kabelen tilbake igjen ved hjelp av loddehylsekontakter og varmepistol. Strip 1/2 tomme av isolasjon av enden av hver ledning. Skyv lodde ermet kontakten over en av ledningene. Flette utsatte leder av den tilsvarende tråden: positive til positive og nøytrale til nøytral. Skyv lodde ermet kontakten over flettet fører. Varm opp kontakten for å smelte lodde inne i lodde ermet kontakten. Slå frontlykter på å bekrefte at de nå jobber.


© 2019 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com