Hvordan bruke eddik for å fjerne kalkavleiringer i en Auto Radiator

February 21

Regelmessig vedlikehold og rengjøring av bilens radiator vil holde vannet flyter mer effektivt, og dermed holde din varme og kjølesystem i operativ stand. Lime og mineralforekomster vil bygge opp over tid, og hvis ikke er utbedret, vil tette systemet, hindrer tilstrekkelig vannføring. Du kan rengjøre bilen radiator og være miljøbevisst ved å bare bruke noen vanlig hvit eddik.

Bruksanvisning

In The Car (Quick Clean)

1 Drain bilens hele kjølesystemet. Hvis du har frostvæske i den, kast væsken riktig. Påfyll radiatoren omtrent halvveis full. Hell i en gallon av hvit destillert eddik. Fyll radiatoren resten av veien opp.

2 Lukk system med radiatorlokket. Start bilen og la den gå til motoren når det er normal temperatur. Slå bilen motoren. La bilen sitte i flere timer eller over natten.

3 Tapp vannet systemet ved å fjerne den nederste slangen eller ved å åpne tømmeventilen på bilens radiator. Skyll radiator med en vannslange som det renner. Eddik er miljømessig forsvarlig, slik at du ikke trenger å være for forsiktig, men du vil kanskje fange innskudd og oppbygging av mineraler og kalk som skal strømme ut.

Ut av bilen

4 For å rydde opp i en usedvanlig skitne radiator som allerede er ute av bilen, må du klemme slangene til uttak på radiatoren. Små slanger som gjør at radiatoren å legge på sin side slik at vannet ikke slipper ut vil fungere godt.

5 Fyll radiatoren opp med ren destillert eddik. Du kan helle eddik i slangene mens radiatoren er legging på sin side. Fyll den med nok eddik slik at eddik kommer tilbake opp slangene. Rist radiatoren litt for å la noen luften unnslippe.

6 La radiatoren sitte til neste dag. Rist radiator en gang til og deretter dumpe eddik og sedimenter ut av den. Bruk en hageslange til grundig spyle radiatoren ut før du installerer den inn i bilen.

7 Gi radiatoren en grundig rengjøring med eddik minst en gang i året for å holde kalk og mineral bygge opp under kontroll. Dette er et meget trygt og kostnadseffekt måten å fjerne kalkavleiringer i radiatoren.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com