Hva er hensikten med en Terminal iPhone?

October 14

IPhone er et kraftig verktøy, men du kan ikke ha visst at den har makt til å koble eksternt til andre datamaskiner. Som med alt annet, det er en app du må laste ned for å gjøre det - eller flere, hvis du trenger å sette opp forskjellige tilkoblinger som ikke alle omfattes av samme app. Terminal apps lar deg fjerntilgang uten å være i samme by - eller til samme land.

Terminal

Terminal programmer for iPhone lar deg, som en server administrator, ekstern tilgang og opprettholde noen servere som du er ansvarlig. Dette gir tilgang til deg hvor som helst iPhone har signal, enten du er fysisk på kontoret eller ikke. Du kan justere innstillingene etter behov på farten - eller vet at du trenger å gå tilbake til kontoret ASAP hvis problemet er for stor for deg å håndtere eksternt.

Egenskaper

Ulike terminal programmer lar deg få tilgang til ulike typer servere. For eksempel kan noen terminaler håndtere Windows-servere, mens andre kanskje ikke. I tillegg kan enkelte terminal programmer lagre tilkoblingsinformasjonen, slik at du ikke trenger å skrive det inn hver gang du logger deg på serveren din. Hvis du administrerer flere servere med flere pålogginger, vil du ønsker en terminal program som kan lagre flere sett med påloggingsinformasjon. Du vil kanskje også et program som kan støtte har flere tilkoblingspunkter åpne samtidig, slik at du kan styre flere servere samtidig.

betraktninger

Noen apps presentere svært enkle grensesnitt som bruker kommandolinjen meldinger, som pTerm. Andre har omfattende grafiske brukergrensesnitt, og atter andre er et sted i mellom de to ytterpunktene. På overflaten kan det hende du tror en høres ut som en bedre idé enn de andre. Men webutvikler Brian Beam fant at mens han likte enkelheten pTerm i teorien, fant han teksten for liten til å lese i praksis - og skriftstørrelse var ikke justerbar i dette programmet på tidspunktet for sin anmeldelse. Den eneste måten du vil vite sikkert hvilken terminal app som passer deg er å prøve de som mest appellerer til deg til du finner en som passer dine behov.

Advarsel

Skjebnen til serverne hviler i hendene. De fleste terminal apps har en detaljert liste over nødvendige spesifikasjoner du må oppfylle for å kunne lykkes i å koble til serverne. Ta deg tid til å lese disse listene og dobbeltsjekke at alt er i orden før du prøver å koble til. På den måten kan du logge inn for å forebygge eller løse utilsiktet ned tid - for ikke å føre til det.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com