Hvordan øke KM på en 2006 Chevy Avalanche

June 27

Hvordan øke KM på en 2006 Chevy Avalanche


Utstyrt med en 5,3 liters V-8 motor, er 2006 Chevy Avalanche ikke kommer til å bedøve noen med fremragende drivstofføkonomi. The Avalanche er en krysning mellom en pickup og en SUV, og som sådan, er ikke utformet med optimal gass kjørelengde i tankene. Snarere er det rettet mot de som ønsker både praktisk og passasjer plass i en SUV og kraften og allsidigheten til en lastebil. Dette betyr ikke, men at du må betale for mindre. Tvert imot, kan du bidra til å forbedre Chevy Avalanche drivstoffeffektivitet ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Reduser `06 Chevy Avalanche til lager komponenter. Markedet tilbehør tendens til å ha en negativ effekt på gass kjørelengde. Ekstra belysning, tyngre / større hjul og dekk, grill vakter, stigtrinn og andre deler som er lagt for å tilpasse bilen din tjener bare til å øke sin vekt. Den ekstra vekten betyr motoren må jobbe ekstra hardt, og det betyr at du betaler mer på pumpen.

2 Begrens hastigheten din. Din Avalanche er et tungt kjøretøy, og ikke skryte av de største aerodynamikk. Derfor, for hver 5 mph over 60 mph, må Chevy motor sliter mer og mer å kjempe mot økt luftmotstand. Som et resultat, lider drivstoffeffektivitet. Bruk cruise control for å opprettholde hastigheten. Også viktig er behovet for å lette på gasspedalen når du starter opp. Når du pistolen motoren for en rask start, kaster du bort gass. På samme måte trenger du å forutse stopper og gradvis brems, kystfart til en fullstendig stopp når det er mulig.

3 Lag en enkel tur i stedet for flere. Planlegg dagen din ærender på forhånd slik at du kan gå alle stedene du trenger å gå i minst tid og avstand. Hvis du har overskytende kontanter, kan installere en GPS i Avalanche hjelpe til med dette arbeidet, som det vil lede deg til ditt reisemål langs de mest effektive ruter. Når du planlegger ærender, huske på høyt trafikkerte områder og unngå dem på alle kostnader.

4 Bruk Chevy Avalanche klimaanlegget så sparsomt som mulig. Hvis det er varmt og du er ved lavere hastigheter, bare rulle ned vinduene. Ved høyere hastigheter, bør du rulle opp vinduene og bruke klimaanlegget, skjønt, bør du prøve å holde det på et lavere nivå.

5 Ikke la din Chevy Avalanche gå på tomgang i mer enn noen få minutter av gangen. For eksempel, hvis du finner deg selv venter på en veibygging mannskap til å la deg passere gjennom, slå Avalanche av for å spare gass. Når bilens motor er i gang, mens faktisk ikke flytte hvor som helst, det blir en ussel 0 miles per gallon.

6 Endre 2006 olje din Avalanche er ca hver 5000 miles (mer hvis du bruker den for tung sleping eller trekking). Også holde en vanlig vedlikeholdsplan, sjekke andre væsker som giroljen. Et kjøretøy som går på skinner vil spare gass.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com