Hvordan du gjør din iPhone Flash når det ringer

January 13

Hvordan du gjør din iPhone Flash når det ringer


Mens iPhone stillemodus er nyttig i å dempe offentlig irritasjon, kan du ikke føle eller høre telefonen vibrere hvis det er å sitte på et nærliggende skrivebord eller bord. En innebygd funksjon kan bekjempe problemet ved å forårsake kamerablitsen å fyre når telefonen ringer. Dette kan varsle deg om nye samtaler og meldinger fra andre siden av rommet, men bare når iPhone er låst.

accessibility Feature

Den LED-blits for varsler funksjonen er primært beregnet for iPhone-brukere med hørselshemmede. Som disse brukerne kan være fysisk ute av stand til å høre hørbare varsler eller summende av sin iPhone vibrasjon, Apple utviklet funksjonen til å raskt veksle kamerablitsen og på stedet. Forutsatt at telefonen er plassert med billedsiden ned, hørselshemmede brukere enkelt kan fortelle når telefonen går av.

Aktivering av Flash varsler

Du kan slå Flash for varsler på ved å trykke på "Settings" ikonet fra startskjermen og velge "General" fra listen over alternativer. Trykk "Tilgjengelighet" og bla ned til "LED-blits for varsler." Skyv vippebryteren til "ON" og din iPhone vil da blinke når en samtale eller en melding er mottatt. Det kan være lurt å ringe din iPhone fra en annen enhet for å sikre at flash-funksjonen fungerer som den skal.

batteri~~POS=TRUNC Impact

Mens flash varsling funksjonen kan være nyttig, vil det også føre til at batteriet tappes raskere. Hvis du mottar mange samtaler og tekster per dag, vil du se en forskjell i din iPhone daglige batterilevetid. Planlegg på forhånd ved å bære en lader eller ladekabel rundt med deg om nødvendig.

offentlig Hensynet

Du ønsker kanskje å vurdere Flash for Varsler potensial innvirkning på de rundt deg. Hvis telefonen er på bordet under et forretningsmøte eller en intim middag for to, kan den plutselig blinkende være forstyrrende for andre. Hvis du holder telefonen i en koppholder på kinoene, kan det blinkende bli enda mer forstyrrende. Det kan være lurt å velge å deaktivere denne funksjonen når den ikke er absolutt nødvendig.

programvare Ansvarsfraskrivelse

Avhengig av hvilken versjon av iOS - operativsystemet som kjører iPhone - kan du fremgangsmåten ovenfor være litt annerledes.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com