Hvordan gjenopprette slettede meldinger på en Nokia E65

April 4

Hvordan gjenopprette slettede meldinger på en Nokia E65


Nokia E65 er en skyvetelefon som ble utgitt i 2007. Hvis du ved et uhell sletter tekstmeldinger, er det en enkel måte å få dem tilbake. Så lenge minnespor der de bor ikke ble overskrevet, kan du gjenopprette meldingene ved å bruke et spesielt stykke maskinvare.

Bruksanvisning

1 Kjøp en SIM (Subscriber Identity Module) lesing enhet fra en nettbutikk (se Ressurser). Enheten vil tillate deg å få tilgang til meldingene på telefonens minnekort. Enheten vil koste ca $ 70, som i 2010.

2 Ta ut SIM-lesing CD-programvaren fra pakken. Installere det på din PC eller bærbar PC ved å sette disken inn i datamaskinen. Godtar vilkårene og betingelsene, klikker du på "Next" knappen og vent til det å installere.

3 Slå av Nokia E65, og fjern telefonens batteri og SIM-kort. Sett SIM-kortet inn i sporet tildelt for det i SIM-lesing enheten.

4 Plugge enheten inn i en av USB-portene på datamaskinen eller laptop. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne enheten når du kobler den til USB-porten.

5 Klikk på "Start" -knappen på datamaskinen. Under "Programmer", ser for programmet som du nettopp har installert på datamaskinen. Dobbeltklikk på ikonet for å kjøre programmet.

6 Velg "File" fanen på programmet og klikk på "Last ned tekstmeldinger." Du kan nå vise alle meldinger som er lagret på kortet, inkludert slettede meldinger. De slettede meldingene er normalt sett markert med rødt.

7 Velg meldingen du ønsker å hente, høyreklikk på den og velg "Gjenopprett." Meldingen vil bli gjenopprettet. Gjenta dette for hver melding du ønsker å gjenopprette.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com