Hvordan endre en Starter på en 91 Civic

September 18

1991 modell år var det siste året av boxy kroppen stil Civic, som Honda fullstendig fornyet Civic året etter. Den 1991 Civic kom i tre forskjellige karosserivarianter: sedan, to-dørs luke tilbake og en to-dørs liftback. Honda tilbudt to forskjellige motorstørrelser i 1991 Civic: en 1,5-liters firesylindret og en 1,6-liters firesylindret. Den 1,5-liters motor cranked ut 62-92 hestekrefter avhengig av trim nivå. Den 1,6-liters motoren produserte 108 hestekrefter og bare kom montert i SI og EX trimme nivåer. Fremgangsmåten for å erstatte start på begge motorstørrelser av 1991 kommunale er den samme.

Bruksanvisning

1 Fjern de positive og negative batterikablene ved å løsne sitt festebolten, ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel, og trekke kablene fra batteriet.

2 Finn starteren, som ligger på passasjersiden av motoren. Fjern mutteren som fester starteren strøm ledningen til starteren, ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel, og trekk ledningen fra starteren.

3 Trekk i startsignalledningen fra baksiden av starteren.

4 Fjern bolten som fester motoren ledningsnett brakett til toppen av starteren med en skralle og socket. Plasser ledningene ut av veien av starteren.

5 Løsne de to start bolter, ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel. Holder start med en hånd, og fjerne de to bolter med den andre. Trekk i start fra sendeklokkehuset - legg merke til plasseringen av starteren når du tar den - og dra i start fra motorrommet.

6 Sett en ny forrett på drivverkets klokke boliger i samme stilling den gamle starteren var i. Stram starteren boltene til starteren. Trekk til start boltene til 32 fot-pounds, med en momentnøkkel og socket.

7 Installerer startstrømledningen til den nye starteren og stram wire-mutter med en kombinøkkel. Trykk på startsignalledningen inn i stikkontakten på baksiden av starteren.

8 Sett motoren ledningsnett brakett på toppen av starteren og skru braketten er bolten med en skralle og socket.

9 Koble den positive batterikabelen til batteriet og skru den med en kombinasjon skiftenøkkel. Koble den negative batterikabelen til batteriet og skru den med en kombinasjon skiftenøkkel.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com