Hvordan utvikle 125 ISO film Exposed på 400 ISO

August 8

I filmen fotografering, "push prosessen" refererer til å skyte film på en høyere ISO-innstilling enn selve filmen. Pushing film er praktisk av flere grunner, for eksempel å lage en lav-ISO film arbeid i dårlige lysforhold. Pushing film øker også kontrasten og korn. Å presse svart-hvitt 120 ISO film hjemme, er alt du trenger å gjøre å utvikle det på tidspunktet for 400 ISO film.

Bruksanvisning

1 Se på esken eller emballasje for utvikleren, boks for væske og pakke for pulver. Ignorer utviklingstiden for 125 ISO og hoppe ned til utviklings ganger for 400 ISO. For de fleste merker av film, vil utviklingstiden bli lengre for en høyere ISO.

2 Last inn film på din utvikling hjul og sette den i å utvikle tanken. Gjør dette i totalt mørke. Hvis du ikke har tilgang til et mørkerom, kan du bruke en darkbag - noen ganger referert til som en film-stelleveske. Ikke utsett film for lys under noen omstendigheter.

3 Mikse kjemikalier ved hjelp av vann som er nøyaktig 68 grader Fahrenheit, med mindre din kjemi instruksjonene annet er angitt. Bruk termometer for å kontrollere temperaturen i vannet før blanding; det må være nøyaktig. Følg nøyaktige instruksjoner på emballasjen for å blande utvikleren, stopp bad, fixer og permawash. Hell hvert blandet kjemisk løsning inn i sin egen kjemiske jug. Hvis du bruker ferdigblandet kjemikalier, kan du hoppe over dette trinnet.

4 Plasser instruksjonene for utbygger rett foran deg for enkel visning og hell utvikleren inn utvikle tanken. Bruke timer eller klokke, følg instruksjonene for agitasjon. Dette er vanligvis de første 30 sekundene av hvert minutt av utvikling, men en merkevare av utbygger kan avvike.

5 Fortsett omrøringen fremgangsmåte for mengde minutter oppført for 400 ISO. Hold klokke eller timer i direkte visning for eksakte tider. Tøm utvikle tanken akkurat i det øyeblikket tiden er ute.

6 Hell stoppe bad i utviklingsland tanken. De fleste merker av stop bad og film krever at du lar filmen i stop bath for 1 1/2 til 2 minutter med omrøring for de første 30 sekundene, men bekrefter bestemt merke av stop bath. Tøm utvikle tank når tiden er ute.

7 Hell Fixer i utviklingstanken. De fleste merker av fixer krever fire minutter for film med 30 sekunder i begynnelsen av hvert minutt, men igjen, kontrollere spesifikke instruksjoner for din merkevare av fixer. Hell fixer inn en sølv separator eller en container når tiden er ute. Ikke hell Fixer ned vasken.

8 Ta av lokket på å utvikle tank. Den fixer gjør film lys-safe. Skyll film grundig. Du kan gjøre dette med din film eller på hjulene. Hvis du vil, kan du legge til en skyll av hypoclear og permawash, etterfulgt av en annen vann skyll. Henge film til tørk etter skylling.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com