Vil 5W30 olje Hurt en gammel motor?

July 19

Vil 5W30 olje Hurt en gammel motor?


Bilmotorer, inkludert gamle, krever smøring for å fungere. Ellers friksjon slår inn raskt og dårlige ting skje med motordeler. Spørsmålet om hvilken oljetype som skal brukes for en gammel motor - 5W30 eller 10W30 - er enkelt å svare på.

Eldre motorer kan være Finicky

Eldre motorer har slitasje på dem, uansett hvor godt de har blitt tatt vare på. En olje som beveger seg raskere får arbeids deler før, beskytte dem når motoren starter. Men selv med eldre motorer, bør eierne følge produsentens anbefalinger med hyppige oljeskift heller enn å gjette.

5W30 olje som en fordel

Hver moderne bil i dag bruker enten 5W30 eller alternative, 10W30 motorolje. Eldre motorer tendens til å komme med 5W30 siden det hjalp motoren gå i kaldt vær, og det gjør det fremdeles i dag. Når det er sagt, motorer kan kjøre på både så lenge tillates av bilprodusenten.

Mechanic Shop Råd

10W30 motorolje fungerer på nesten alle biler uavhengig av deres smørebehov. For å redusere driftskostnadene med flere fat lager olje, bare å ha en oljetype på hånden er langt enklere og billigere for bilverksteder bedrifter.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com