1995 Honda H22A TuneUp Spesifikasjoner

April 25

1995 Honda H22A TuneUp Spesifikasjoner


Den H22A funnet i 1995 Honda Prelude, er en 2,2-liters firesylindret VTEC motor utvikler 190 hk. Den ble først introdusert til det nordamerikanske markedet i 1993, og har siden blitt en favoritt for entusiaster, på grunn av sin svært fleksibel natur, og relativt billig pris. Det var det perfekte valget for Honda elegante Prelude; som tilbys ikke bare peppy ytelse, men også et høyt nivå av standard utstyr og luksuriøse alternativer. Mens de oppvarmede skinnseter og måne tak gjorde legge til bilens vekt, gode dreiemomentet til H22A var i stand til å balansere det, og gi en tilfredsstillende jag hele veien til sin 7600 rpm rød-linje.

H22A Issues

Den høye turtall motoren, selv om pålitelig hadde sin rettferdige andel av problemer. Chief blant dem er den legendariske evne til å brenne olje. Dette er hovedsakelig forårsaket av overdreven stempelringslitasje, noe som gjør det mulig for olje å lekke inn i forbrenningskammeret og bli antent med luft-brennstoffblandingen. Problemet er forsterket i perioder med dristig kjøring, eller når den sekundære cam engasjert VTEC-modus. Forvent å brenne minst en liter mellom oljeskift; imidlertid, er det ikke uvanlig å tape så mye i 500 miles eller mindre, under ekstreme betingelser slik drift av kjøretøyet i høy varme eller ved vedvarende høye motorhastigheter.

forholdsregler

Sjekk oljenivået ofte og alltid holde en mugge i bagasjerommet. På grunn av den korte rettet overføring, velger høygir når det er mulig, som holder motoromdreininger ned når cruising. Ved hjelp av en litt tykkere oljekvalitet, eller en motor stop leak tilsetningsstoff kan redusere kortsiktig forbruk; men løser ikke det underliggende problemet, og bør bare brukes som et midlertidig tiltak.

TuneUp Items

En av de viktigste elementene i en melodi består av å erstatte tennplugger. Disse har en begrenset levetid og brytes ned over tid. Den H22A leveres fra fabrikken utstyrt med NGK-ZFR6f-11 tennplugger. Disse fungerer helt fint på en umodifisert bil, selv om det finnes mange alternativer for tunere med bolt-ons eller andre motor arbeid, i håp om å få litt mer kraft. Ledningene bør undersøkes og erstattes med originale enheter dersom dette er vesentlig slitasje er funnet. En Honda spec eller andre navn merkevare oljefilter er foreslått sammen med en høy kvalitet motorolje. Andre elementer for å sjekke er luftfilteret, cap og rotor, samt kjølevæske og bremsevæske nivåer. Et dekk rotasjon bør også utføres, slik at alle fire slites jevnt på forhjulsdrift Prelude.


© 2019 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com