Hvordan legger jeg til Differential Gear Oil i en 1988 Mustang?

March 6

Hvordan legger jeg til Differential Gear Oil i en 1988 Mustang?


I likhet med andre smøremidler og væsker, må differensialgearolje holdes på riktig nivå i en motor. Mange mennesker aldri synes å sjekke oljenivået i deres differensial. Sørge for at giroljen er på riktig nivå kan bidra til å forebygge kostbare reparasjoner i fremtiden, så lave nivåer vil føre til for tidlig slitasje på differensial tannhjul, differensiallagre og aksellagre. Legge differensial olje er ikke veldig vanskelig å gjøre, men det kan være litt rotete.

Bruksanvisning

1 Lokalpåfyllingspluggen på førersiden av differensialhuset (hvor drivakselen forbinder), litt under midtlinjen av huset. Avhengig av differensial, vil den ha en 3/8-tommers square innrykk, en 1/2-inch innrykk eller en firkantet hode på den.

2 Sett inn riktig skralle hodet inn i innrykk, eller bruke halvmåne fastnøkkel til å skru pluggen mot klokken for å løsne den. Ikke fjern pluggen enda.

3 Plasser en dreneringspanne eller noen filler under differensial å fange noen lekkasje.

4 Fjern dreneringspluggen.

5 Fyll differensial med girolje til det begynner å helle tilbake ut av påfyllingshullet.

6 Bytt ut påfyllingspluggen, vri mot klokken og stram.

Hint

  • Sørg for at bilen er på flat mark. Hvis du må heve bilen, ikke løfte bakhjulene opp fra bakken, så vil du få en utilbørlig oljenivået. Hvis du har en begrenset-slip differensial, sørg for å bruke en begrenset-slip additiv.
  • Hvis du må heve bilen, sørg for å støtte det med jack stands. Sikkerhet først!

© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com