Hva skjer når du får en åpen beholder brudd?

May 12

Hva skjer når du får en åpen beholder brudd?


Selv nyter en drink nå og da er ikke mot loven, reiser med en åpen beholder i bilen er i de fleste stater. Vanligvis er en åpen beholder en alkoholholdig drikk, i en boks, flaske eller annen beholder, som er blitt åpnet eller har en brutt forsegling. Besitter en åpen beholder med alkohol i det offentlige er også forbudt i de fleste stater.

vanlige Straff

Selv om statlige lover variere, vanlige straffer for brudd på åpen beholder lover variere fra bøter til fengsel. I California, ikke bare sjåfører, men også deres passasjerer er forbudt å ha åpne beholdere i bilen. Straffen for overtredelse er et fint opp til $ 250. Men hvis overtrederen er under 21 år, er brudd en forseelse straffes med en bot opp til $ 1000 og opp til seks måneder i fengsel. I Florida, drivere motta en bevegelig brudd sitat og en fin mellom $ 73 og $ 90; passasjerene får et ikke-bevegelig brudd og en fin mellom $ 43 og $ 60. Hvis overtrederen er under 21, møter han opp til ett år i fengsel og opp til $ 1000 i bøter. Denne straffen øker for mindreårige gjengangerne.

Åpne Container i Public

Besitter åpne beholdere i offentligheten har også konsekvenser. I Ohio, for eksempel, som har en åpen beholder i det offentlige er en forseelse straffes med en bot opp til $ 150. I Washington, DC, er straffen en bot opp til $ 500, opp til 90 dager i fengsel eller begge deler. I Virginia, violators står overfor en bot opp til $ 250.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com