Honda 400F Float Specs

November 15

Større er ikke alltid bedre. Honda treårige løp av de berømte CB400F Super Sports er et godt eksempel på dette ordtaket. En modifisert CB350F, den 400F var en liten sveitsisk klokke av en motorsykkel. Alle som har ridd en eller kanskje til og lyttet til en, vet at det er spesielt. Med sin lille inline-firesylindrede 408 cc motor, 400F pustet gjennom en bunke med fire Keihin forgassere som hjalp det å synge sin 10000 rpm Redline.

Fire-Stack

Fordi CB400F er en rekkefirer, med fire inntak på rad, og fordi den bruker fire individuelle forgassere i en så liten trang plass, er det fornuftig å koble dem slik at de ikke forstyrrer hverandre, som er nøyaktig hva Honda gjorde. Når tilkoblet, er de noen ganger referert til som en "stabel", selv om de ikke er stablet vertikalt, men horisontalt koblet til tverrmontert motor på. Mens noen inline multi-carb oppsett ikke er løst, det er en nødvendighet for riktig flottørskål funksjon, blant annet med fire.

Keihin 20 mm

Den CB400F anvendt 20 mm Keihen Forgasser, noe som betyr at venturien, eller rør som gjør at luft inn i sylinderen er 20 mm i diameter. Hver av de fire karbohydrater var 20 mm. Forgasseren blander gass og luft og leverer den til motoren via vakuumtrykk. I en flersylindret, multi-carb system, er det spesielt viktig at hver forgasser funksjon unisont. Så må hver forgasseren være nøyaktig synkronisert med de andre.

Float Bowl Specs

Forgasseren float er en kritisk justering på en forgasser, og som de fleste andre forgasseren, den CB400F hadde fire. Hver Forgasseren har et reservoar i bunnen. Reservoaret er en aluminiumskål, skrus fast til forgasseren og forseglet tett med en lekkasjesikker pakning. Bollen eller "flyte bolle" fylles med drivstoff. Inne i hver bolle er en hengslet armatur laget av tynne metallplater, festet til en dupp. Det er et tilsvarende apparat til flyte ball og armer på baksiden av et toalett. For forgassere for å fungere riktig, hver flottør skål måtte justeres til nøyaktig samme høyde.

Innstilling

For å justere float boller på CB400F er Keihins, må du fjerne forgasseren stabelen, og sett den på en arbeidsbenk, opp ned, tømt for drivstoff. Fjern hvert av de fire float-boller. Betjen armatur, flytte flottøren bollen opp og ned. Legg merke til at når flottøren beveger seg gjennom sitt bevegelsesområde, berører det en brennstoffventil. Ved å forsiktig bøye armatur, justere flottørskål slik at den berører drivstoffventilen nøyaktig 21 mm fra forgasseren casing. Gjør dette for hver flyte bolle, deretter montere.


© 2019 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com