Reklame Ideer for biler

February 20

Reklame Ideer for biler


De viktigste strategier for annonsering og selge en bil hengsel på riktige forberedelser, planlegging, diversifisering, unikhet og dekning. Å kjenne markedet og hvor bilen passer i at markedet vil hjelpe deg å gjøre et salg.

Preparat

Om en bil er knapt av utstillingslokalet gulvet eller ser ut som det ble dratt i fra en useriøs verftet, det grunnleggende forberedelse for annonsering er ganske mye det samme. Bilen har å se så bra som den kan. Det betyr albue fett og alt som går inn rengjøring en bil, fra sliping overflaten rust, sammensatte og polering utvendig for å tømme aske skuffer og sprøyting en finish på dekkene for å gjøre gummi ser så ny som den kan. Elementer som ny olje for når en potensiell kjøper gjør en peilepinnen test til en tune-up og ladet batteriet slik at bilen starter umiddelbart er musts før en "til salgs" skilt er satt i frontruten.

Planlegging

Typiske avisannonser, lokale broadsheets og Internett salg områder kan koste nok til å spise inn overskuddet realisert ved salg bil. Andel av salg nettsteder som eBay vil holde overhead under kontroll, men det er gratis arenaer du kan prøve først. Etter å ha gått til et nettsted som Kelley Blue Book for riktig prising for bilen, spør alltid litt mer enn detaljhandel, slik at du har plass til å manøvrere. Kontroller at tittelen er hendig og ikke registrert heftelser er stemplet betalt.

diversifisering

Plasseringen av kjøretøyet i en høy trafikk plassering vil få mer umiddelbar respons enn å sette den foran huset ditt på en blindgate. Hvis du har en vennlig mekaniker som vil tillate det å bli plassert på hans bedrift eller en venn som skjer for å leve på en godt trafikkert gate er bedre enn foran garasjen. En flyger med bilder, prisforlangende og kjøretøy detaljer plassert på diskusjonsforumet på det lokale kjøpesenteret, postkontor, spisestue, garasje eller forhandler er alle muligheter. Prøv å ikke la noen mulighet ut. En brukt bil forhandler kan være villig til å plassere bilen på sin mye for en forhandlet prosentandel av salgsprisen.

unikhet

Alt for å gjøre bilen din skiller seg ut i mengden av biler for salg vil hjelpe. Ekstra dekk, vinterdekk, ny motor arbeid, uvanlig lav kjørelengde, begrenset opplag og alternativer som aircondition bør alle bli notert. Hvis noe skiller seg ut som en ekstra avtagbar topp for en cabriolet, reservedeler som en dynamo eller hjulkapsler kan alle være positive. Merker seg i informasjonen at bilen tilbrakte mesteparten av sitt liv i Sør uten salt på veiene kan være en vitamininnsprøytning til kjøperens interesse.

Dekningen

Ikke overse noen rimelig avenue for annonsering. Løpesedler postet i parkeringsplasser og garasjer, e-post annonser til personlig og jobbrelatert e-postlisten og kjører bilen med en "til salgs" skilt tydelig vises til bil show, shopping eller en restaurant gir gratis visning og muligheten til å svarer potensielle kjøperen spørsmål.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com