Hvordan å spille inn et Hilsen

January 23

Hvordan å spille inn et Hilsen


Med stadig mer travle liv folk bly, manglende telefonsamtaler skjer daglig. Enten du har et hjem eller mobiltelefon, slik at talepost funksjonen gjør at andre kan la deg viktige meldinger, slik at du kan høre dem når du har ledig tid. Selv om det er helt opp til deg hvordan du vil spille inn en hilsen, det er en rekke tips om hvordan å spille inn en hilsen om du bruker telefonen for personlige eller profesjonelle anledninger.

Bruksanvisning

Personlig

1 Åpne hilsen opptaksfunksjon på cellen eller hjemme telefon.

2 Hold meldingen kort, men gi den som ringer med instruksjoner om hvordan du legge igjen en beskjed, slik at du er forberedt når du ringer tilbake. Her er et eksempel: "Hei Dette er (ditt navn) Jeg er ikke i stand til å ta samtalen i øyeblikket, men legg igjen en beskjed og et telefonnummer vi kan nå deg tilbake, og jeg vil ringe tilbake til deg så snart.. som jeg kan. "

3 Stoppe opptaket ett til to sekunder etter at du er ferdig med meldingen, og velg det for den nye hilsen.

Profesjonell

4 Lag en tydelig hilsen slik at de som ringer vet hva du skal forlate i talepost opptak.

5 Varsle de som ringer deg på en profesjonell innstilling som du vil komme til sin ringe så snart du kan. Her er et eksempel: "Hei, dette er (ditt navn) fra (et selskap) Jeg klarer ikke å svare på telefonen, men hvis du legge igjen navn, telefonnummer og en melding, vil jeg komme tilbake så snart som jeg. kan. Takk. "

6 Sett den nye hilsenen på talepostinnstillingene for å sikre at du ikke går glipp av viktige meldinger.


© 2020 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com