Slik installerer en Autometer Air & Fuel Gauge

June 18

En Autometer luft bensinmåler lar deg overvåke luftinnhold i motoren din, slik at du kan sørge for at luftblandingen ikke er for rik eller for mager. Den bensinmåleren del av måleren måler drivstofftrykket inne i motoren, noe som bidrar til måleren gi et mer fullstendig bilde av forbrenning. Du kan justere motoren om du ser at luft eller drivstoff trykket er slått av, slik at du kan holde bilen så gode resultater som mulig. Du kan installere en Autometer drivstoff måle deg selv.

Bruksanvisning

1 Slå av motoren og kople den negative batterikabelen.

2 Åpne O2 sensor ved å trekke tilbake noen av de elektriske bånd som kan være til stede og se etter en mørk lilla wire. Bruk 14 gauge å koble Autometer måleren til en strømkilde. Kle den lilla ledningen med en avbitertang og stripe strømledningen fra luften drivstoffmåleren. Pakk ledningene sammen og pakk elektrisk tape rundt dem for å sikre dem.

3 Koble den sorte ledningen fra måleren til kjøretøyets understell for en grunn. Du kan bruke en mutter eller et stykke av kjøretøy ramme for å koble jordledningen til. Pass på at ledningen ikke faller inn i motoren.

4 Koble den røde ledningen fra Auto Meter måleren til en 5 volt sikring inne i sikringsboksen som kobles til bilens batteri. Monter luft drivstoffmåleren ved hjelp av medfølgende monteringsbraketter. Du må kanskje gjøre et hull i dashbordet for å montere måleren.

5 Koble den negative batterikabelen og luft drivstoffmåler skal jobbe. Hvis ikke, sjekk tilkoblingene.


© 2019 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com