Har iPhone kameraet har en zoom?

February 15

Har iPhone kameraet har en zoom?


IPhone har blitt et populært kamera erstatning med høy oppløsning som skaper fantastiske bilder fra en telefon. Imidlertid kan en iPhone ikke være det beste valget hvis du trenger en zoom-funksjon. Mens iPhone-kameraet har en zoom, som av iPhone 5s med iOS 7, er det en digital zoom-funksjon, som reduserer bildekvaliteten.

Digital vs optisk zoom

Zoomen du er mest sannsynlig kjent med er optisk zoom, noe som gjør fjerne objekter vises nærmere ved å fysisk flytte de ulike glasselementer inne i kameralinsen til å forstørre bildet. Denne typen zoom gir ingen reduksjon i bildekvalitet fordi bildet er tatt i full oppløsning.

En digital zoom er faktisk ikke en zoom i det hele tatt. Snarere avlinger bildet og forstørrer den for å fylle det samme område. Dette resulterer i et bilde av lavere kvalitet enn den som ikke er zoomet versjon. I de fleste tilfeller dette ikke utgjør et problem. Imidlertid kan digitalt zoomet bilde ikke være egnet for utskrift på grunn av deres lavere oppløsning.

Bruke iPhone zoom

For å få tilgang til iPhone zoom funksjon i kamera-appen, kan du bruke to fingre for å klemme skjermen for å zoome inn og ut. Derfra kan du enten fortsette å knipe og zoome, eller du kan bruke glidebryteren nederst på skjermen for å endre zoom-innstillingen.


© 2019 attspiritphone.com | Kontakt oss: webmaster# attspiritphone.com